Петя и Николай са поредните участници, които отпаднаха от Един

...
 Петя и Николай са поредните участници, които отпаднаха от Един
Коментари Харесай

Участието на Петя и Николай в „Един за друг“ приключи

 Петя и Николай са следващите участници, които отпаднаха от „ Един за различен “ . Семейството съумя да се оправи приемливо с първите две тествания в седмицата на полуфиналите, само че последната задача се оказа по-сложна от предстоящото. В най-мащабната и грандиозна игра досега двойката трябваше да извърши комплицирана задача върху голяма структура, издигната 60 метра над земята. Ролите се размениха и този път височината се оказа затруднение за Петя.

В елиминациите Петя и Николай се изправиха против една от най-близките си двойки в предаването – Теодора и Генади. За оставането на Теодора и Генади във Вилата на любовта гласоподаваха 3 двойки, а за съперниците им единствено една.

„ Преживяването „ Един за различен “ в действителност надмина упованията и визиите ни. Ние се сближихме извънредно доста и се гордеем със себе си. Нямаме самообладание да се приберем при нашата най-голяма горделивост и най-голямо благосъстояние – нашия наследник. След предаването си тръгваме още по-сплотени, още по-обичащи се и още по-търпеливи “, споделиха Петя и Николай след елиминациите.

Двойките в „ Един за различен “ към този момент са единствено пет. Те прекрачиха прага на финалната седмица , а там ги чакат най-сериозните тествания, в които шансът може да им изневери, в случай че не вложат задоволително воля, сила и мисъл. Какво следва да се случи във финалната седмица на най-романтичното предаване в телевизионния ефир? Коя двойка ще стане огромният победител в третия сезон на „ Един за различен “? Гледайте от вторник до четвъртък от 21:00 ч. по NOVA.

Следете и формалния на „ Един за различен “ за още настоящи вести.

Кастингите за идващия сезон на „ Един за различен “ към този момент са отворени. Всички искащи да се запишат, могат да го създадат на адрес:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР